Αναπαλαιώσεις

Αναπαλαιώσεις

Ξεχωριστές και εξίσου γνωστές είναι και οι Αναπαλαιώσεις επίπλων της εταιρείας μας. Με σεβασμό στην ιδιαίτερη και μοναδική ιστορία του κάθε επίπλου επεμβαίνουμε χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υλικά και υφάσματα και σε συνδυασμό με τους ιδιοκτήτες του δημιουργούμε κάθε φορά εκ νέου τα παλιά έπιπλα. Έπιπλα ξεχασμένα στο χρόνο ή έπιπλα αγαπημένα της γιαγιάς που αξίζουν, μπορούν να αναπαλαιωθούν και να γίνουν σύγχρονα ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των νεότερων.Σε αυτό το σετ τραπεζαρίας το οποίο αρχικά κατασκευάστηκε την δεκαετία του ’50, αφαιρέσαμε εξ ολοκλήρου τα παλιά σκούρα λούστρα και αφού συμπληρώσαμε ξύλινα στοιχεία και σκαλίσματα που είχαν φθαρεί με την πάροδο του χρόνου, τα ξαναλουστράραμε με ειδικά λούστρα για φυσικό αποτέλεσμα αναδεικνύοντας έτσι τα νερά της καρυδιάς. Τέλος αφού αφαιρέσαμε την παλιά ταπετσαρία στις καρέκλες στην συνέχεια τοποθετήσαμε βελούδο ύφασμα σε σύγχρονη απόχρωση. Το τελικό αποτέλεσμα μας δικαίωσε απόλυτα.

 Σε αυτό το project αφαιρέσαμε όλη την παλιά ταπετσαρία και το ύφασμα. Φρεσκάραμε τα λούστρα και τοποθετήσαμε ένα σικ μπλέ βελούδο με την τεχνοτροπία ξανά του καπιτονέ και διακοσμήθηκε με φωτεινά μαξιλαράκια. Το αποτέλεσμα απλά εξαίσιο.

Πολυθρονάκια Λουί Κενς της δεκαετίας του ’70 τα οποία άλλαξαν εντελώς λούστρα και έγιναν με πατίνα βουρτσιστή καθώς και φιλοσοφία υφάσματος. Το αποτέλεσμα φρέσκο και δροσερό.

Πολυθρονάκια δανέζικου τύπου στα οποία αφαιρέσαμε εντελώς τα λούστρα, βάψαμε στη φυσική απόχρωση του ξύλου και αλλάξαμε την ταπετσαρία. Πλήρης ανανέωση.

Παλιότερης δεκαετίας Καρέκλες οι οποίες άλλαξαν ολοκληρωτικά. Ανανεώθηκαν σε στυλ και θα παραμείνουν στη μόδα για πολλά χρόνια ακόμη.

 Σε αυτά τα πολυθρονάκια αποχαρτάραμε το ξύλο, βάψαμε εκ νέου και τοποθετήσαμε νέα υφάσματα με πιο ποπ διάθεση.

Ένα κλασσικό σκρίνιο παλιότερης εποχής σε σκούρη καφέ απόχρωση, άλλαξε εικόνα και χρήση. Τοποθετήθηκε σε δικηγορικό γραφείο για χρήση βιβλιοθήκης.Επισκεφτείτε την εκθεσή μας για να δείτε απο κοντά την πλούσια γκάμα επίπλων μας