Εταιρεία

Εταιρεία

50+ Χρόνια Εμπειρίας

Με παράδοση στην κατασκευή επίπλων, η εταιρεία ξεκίνησε ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση στις αρχές της δεκαετίας του ’70 από τον Ηλία Τσιοτινό και τον Κώστα Σκαντζούρη, τεχνίτες με ιδιαίτερη αγάπη για το χειροποίητο έπιπλο.

Στη δεκαετία του ’90 η εταιρεία αναπτύχθηκε στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της οι οποίες διαθέτουν και εκθεσιακό χώρο 1200 m2, με κάθετη παραγωγή αρχικά στα σαλόνια και μετέπειτα στην παραγωγή κάθε είδους ξύλινων χειροποίητων επίπλων και κατασκευών σε κλασσικό και μοντέρνο design. Οι έμπειροι τεχνίτες μας αναλαμβάνουν όλες τις φάσεις παραγωγής από το σκάλισμα έως το τελικό φινίρισμα των επίπλων μας με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία γρήγορα μεγάλωσε κατακτώντας τη θέση της στις κορυφαίες και πιο αναγνωρίσιμες εταιρίες παραγωγής και πώλησης χειροποίητων επίπλων στην Ελλάδα, ξεχωρίζοντας για την ποιότητα των υλικών, την αριστοτεχνία στην κατασκευή, την προσωπική προσέγγιση και εξυπηρέτηση.

Το 2010 η εταιρεία δημιουργεί την κεντρική της έκθεση . Στους δύο ορόφους της θα βρείτε συνεχώς ανανεωμένες συλλογές σε κλασσικά και μοντέρνα έπιπλα που ταιριάζουν σε κάθε χώρο και είδος κατοικίας και στην οποία υπάρχει η πλέον ολοκληρωμένη συλλογή υφασμάτων των μεγαλύτερων οίκων.

Όλες οι απαραίτητες εργασίες κατασκευής, από τον σχεδιασμό έως και την τελευταία λεπτομέρεια (λούστρα, ταπετσαρία), γίνονται αποκλειστικά στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα ελέγχου από εσάς, σε κάθε φάση της παραγωγικής διαδικασίας της παραγγελία σας. Οι ποιοτικοί έλεγχοι άλλωστε που γίνονται σε κάθε φάση παραγωγής εγγυώνται την άριστη κατάσταση των προϊόντων.


Αναπαλαιώσεις
Επίσης από τις πιο σημαντικές και δημοφιλείς υπηρεσίες της εταιρείας εκτός από τη δημιουργία νέων ξύλινων και υφασμάτινων επίπλων είναι και οι αναπαλαιώσεις επίπλων.

Η εταιρεία μας σέβεται την ιδιαίτερη και μοναδική ιστορία κάθε επίπλου χωριστά και χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υλικά, δημιουργούμε εκ νέου τα έπιπλά σας.

Χαλαρώστε λοιπόν και απολαύστε στις σελίδες που ακολουθούν τα μοναδικά δημιουργήματα , επιλέξτε αυτά που σας εκφράζουν απόλυτα και ανακαλύψτε το δικό σας στο χώρο σας…..